FABRICANTS

GRAF IBERICA, és una empresa líder al nivell mundial que ofereix solucions a mesura en recuperació d'aigua de pluja, tractament d'aigües residuals, drenatge sostenible, dipòsits, compostadores i jardí. En constant evolució i adaptació a les necessitats del mercat, ofereix solucions eficaces per a aconseguir la satisfacció del client.

CITERNEO ofereix una selecció inigualable de productes fabricats a França, com ara cisternes contra incendis, recuperador d'aigua de pluja o de pou per a reg, tancs o dipòsits flexibles per a l'emmagatzematge d'aigües pluvials i aigua potable, abonament i fertilitzants líquids, hidrocarbur. Compost per un teixit tècnic d'alta qualitat revestit amb PVC i tecnologia EXOM y EXOM+. 

ROTOTEC és una empresa Italiana que es dedica a la creació de dipòsits per al tractament d'aigües pluvials, emmagatzematge d'aigua potable i per a la contenció d'altres aliments i líquids compatibles, amb una àmplia gamma de dipòsits de diferents formes i dimensions que s'adapten a qualsevol exigència d'espai i de volum.

clearfox.com ClearFox Team - ClearFox®Team  
ClearFox® és una empresa alemanya, amb experiència de més de 15 anys i referent a Europa, que fabrica i subministra petites i mitjanes plantes de tractament d’aigües residuals modulars, formats per dipòsits, els quals s’adapten a les necessitats de cada sector. També fabrica kits de muntatge complets pre-muntants que s’adapten als dipòsits ja existents a les plantes de tractament.
 
    Transparets TP-LOGISTICS és una empresa de Barcelona. Es dedica al món del comerç i del transport. La seva flota de vehicles distrivbueix mercancia a Portugal, Espanya i    Andorra. L'empresa té habilitada la consulta via web perqué sempre sàpigues on està el teu envio. 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies