FABRICANTS

GRAF IBERICA, és una empresa líder al nivell mundial que ofereix solucions a mesura en recuperació d'aigua de pluja, tractament d'aigües residuals, drenatge sostenible, dipòsits, compostadores i jardí. En constant evolució i adaptació a les necessitats del mercat, ofereix solucions eficaces per a aconseguir la satisfacció del client.

CITERNEO ofereix una selecció inigualable de productes fabricats a França, com ara cisternes contra incendis, recuperador d'aigua de pluja o de pou per a reg, tancs o dipòsits flexibles per a l'emmagatzematge d'aigües pluvials i aigua potable, abonament i fertilitzants líquids, hidrocarbur. Compost per un teixit tècnic d'alta qualitat revestit amb PVC i tecnologia EXOM y EXOM+. 

ROTOTEC és una empresa Italiana que es dedica a la creació de dipòsits per al tractament d'aigües pluvials, emmagatzematge d'aigua potable i per a la contenció d'altres aliments i líquids compatibles, amb una àmplia gamma de dipòsits de diferents formes i dimensions que s'adapten a qualsevol exigència d'espai i de volum.

ClearFox® és una empresa alemanya, amb experiència de més de 15 anys i referent a Europa, que fabrica i subministra petites i mitjanes plantes de tractament d’aigües residuals modulars, formats per dipòsits, els quals s’adapten a les necessitats de cada sector. També fabrica kits de muntatge complets pre-muntants que s’adapten als dipòsits ja existents a les plantes de tractament.
   
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies