Política de enviaments i devolucions

Sistema d'enviament
Aguadelluvia.es envia totes les comandes directament a cada client Espanya i Portugal. Treballem amb empreses de transport amb excel·lent servei i professionalitat, per garantir la millora i ràpid lliurament de totes les comandes. Els terminis de lliurament seran confirmats als nostres clients immediatament a la recepció de les comandes. En el cas que hi hagués alguna indisponibilitat puntual, procediríem a informar-lo de seguida i li donaríem un nou termini de lliurament, lliurament parcial o canvi a la seva anul·lació definitiva. En qualsevol cas, si hi hagués alguna incidència, no donarà dret al client a exigir indemnització. Les fotografies o imatges no són contractuals.


Despeses de transport
CANÀRIES, EUROPA I RESTA DEL MÓN: el cost del transport s'informarà en el moment de realitzar la comanda, via pressupost i sempre abans de la seva confirmació i / o acceptació per part del client.


Horari del lliurament
Normalment, li enviarem la seva comanda en 5 dies hàbils a la península. Canàries, Europa i resta del món, a confirmar segons destí. En cas de no disposar del producte en estoc, el lliurament es realitzarà entre 10 i 12 dies hàbils. Per a qualsevol dubte pot trucar-nos al 972 21 95 92 i l'informarem.

Comandes pendents
Si l'article no està en estoc sempre tindrà l'opció de cancel·lar la seva comanda si prefereix no esperar.

Devolucions i reclamacions
Tingueu en compte que vostè serà responsable pels costos de devolució dels articles llevat que es lliuri l'article a vostè per error, o si l'article està danyat o defectuós. En el cas d'un article danyat o defectuós serà inspeccionat al seu retorn i una vegada aprovat com danyat o defectuós pel personal acreditat de l'empresa, es procedirà al canvi o devolució de l'import. Sobre les Reclamacions, és important realitzar una inspecció del producte en les primeres 24 hores posteriors al lliurament del material. El comprador ha de facilitar una fotografia per poder gestionar la incidència. Igualment, en cas de rebre comandes incomplets han d'estar notificats en les primeres 24 h. posteriors al lliurament, transcorregut aquest període AGUADELLUVIA.ES no es responsabilitzarà d'aquesta reclamació.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies