Política de enviaments i devolucions

Sistema d'enviament
Aguadelluvia.es envia totes les comandes directament a cada client Espanya i Portugal. Treballem amb empreses de transport amb excel·lent servei i professionalitat, per garantir la millora i ràpid lliurament de totes les comandes. Els terminis de lliurament seran confirmats als nostres clients immediatament a la recepció de les comandes. En el cas que hi hagués alguna indisponibilitat puntual, procediríem a informar-lo de seguida i li donaríem un nou termini de lliurament, lliurament parcial o canvi a la seva anul·lació definitiva. En qualsevol cas, si hi hagués alguna incidència, no donarà dret al client a exigir indemnització. Les fotografies o imatges no són contractuals.


Despeses de transport
CANÀRIES, EUROPA I RESTA DEL MÓN: el cost del transport s'informarà en el moment de realitzar la comanda, via pressupost i sempre abans de la seva confirmació i / o acceptació per part del client.


Horari del lliurament
Normalment, li enviarem la seva comanda en 5 dies hàbils a la península. Canàries, Europa i resta del món, a confirmar segons destí. En cas de no disposar del producte en estoc, el lliurament es realitzarà entre 10 i 12 dies hàbils. Per a qualsevol dubte pot trucar-nos al 972 219 592 i l'informarem.

Comandes pendents
Si l'article no està en estoc sempre tindrà l'opció de cancel·lar la seva comanda si prefereix no esperar.

Devolucions i Desistiment

Un cop lliurada la comanda, tindrà 24 hores per desistir del mateix, a partir del dia que el consumidor i usuari o un tercer per ell indicat, diferent del transportista, adquireixi la possessió material dels béns sol·licitats.

Les devolucions han de ser enviades a:

ASARTEC CONSULTORIA SLU. , endavant AGUADELLUVIA.ES amb CIF B17905720 C/ Bonastruc de Porta nº24. 17001 Girona Tel.: 972 21 95 92 E-mail: info@aguadelluvia.es

No seran acceptades les devolucions en els casos següents:

 • Quan el subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
 • El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
 • El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat des precintats després del lliurament.
 • El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s'hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.
 • Abans que venci el termini de desistiment, l'usuari ha de comunicar a l'empresa la seva decisió de desistir del contracte. A aquest efecte, l'usuari podrà utilitzar el model de formulari de desistiment o bé realitzar un altre tipus de declaració inequívoca en la que assenyali la seva decisió de desistir de contracte.
 • L'usuari haurà exercit el seu dret de desistiment dins el termini de 24 hores i quan hagi enviat la comunicació relativa a l'exercici de el dret de desistiment abans que finalitzi aquest termini. Per determinar l'observança del termini per desistir s'ha de tenir en compte la data d'expedició de la declaració de desistiment.
 • La podrà oferir als consumidor i usuari, l'opció d'emplenar i enviar electrònicament el model de formulari de desistiment o qualsevol altra declaració inequívoca a través de la pàgina web de l'empresari. L'empresari ha de comunicar sense demora a l'usuari en un suport durador el justificant de recepció de l'esmentat desistiment.
 • La càrrega de la prova de l'exercici de el dret de desistiment recaurà en el consumidor i usuari.
 • L'exercici de el dret de desistiment extingeix les obligacions de les parts d'executar el contracte a distància o celebrat fora de l'establiment.

Reemborsament

 • El reemborsament els serà practicat abans del venciment dels 14 dies des d'haver rebut la devolució.
 • AGUADELLUVIA.ES. reemborsarà tot pagament rebut del consumidor i usuari sense incloure els costos de lliurament, sense demores indegudes. En qualsevol cas, abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hàgim rebut el producte retornat havent informat prèviament a AGUADELLUVIA.ES. de la decisió de desistiment.
 • No s'acceptaran devolucions que abans no hagin estat comunicades a AGUADELLUVIA.ES per correu electrònic i haver comprovat el seu estat.
 • Rebuda la devolució AGUADELLUVIA.ES revisarà que els productes retornats es trobin en perfecte estat, no hagin estat utilitzades pel consumidor, no hagin estat trencades, visiblement mal condicionades, expressament fabricades per al consumidor. En aquests casos es denegarà el reemborsament.
 • El reemborsament s'efectuarà utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel consumidor per a la transacció inicial, llevat que el consumidor hagi disposat expressament el contrari i sempre que el consumidor no incorri en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.
 • No obstant això, en cas que el consumidor i usuari hagi seleccionat expressament una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària, AGUADELLUVIA.ES. no estarà obligat a reemborsar els costos addicionals que d'això es deriven.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies