* Tots els preus inclouen IVA

¡Esculli entre més de 70 formes, colors i mides de dipòsits!

Els dipòsits de recuperació d'aigua de pluja es fabriquen amb materials 100% reciclables, ofereixen una llarga vida útil i són resistents a la intempèrie. Els dipòsits es lliuren amb els accessoris de muntatge adequats. Molts dipòsits es poden decorar amb plantes perquè tenen un test a la part superior! Confiï en la qualitat dels nostres productes per aprofitar l'aigua de pluja. I els nostres sistemes de recuperació d'aigües pluvials i filtres ajuden a contribuir a la millora del medi ambient. Les instal·lacions soterrades per a la recuperació de l'aigua de pluja són ecològiques i econòmiques.

Es pot estalviar fins a un 50% d'aigua potable, protegint d'aquesta manera les reserves d'aigües freàtiques i descarregant les depuradores. El dipòsit de poca profunditat Platin amb una capacitat a partir de 1.500 l, està dissenyat perquè vostè mateix pugui muntar còmodament. El dipòsit de gran capacitat Carat XXL cobreix fins i tot grans volums d'aigua de pluja de fins a 122.000 l. Els packs complets proporcionen tot el que vostè necessita per aprofitar l'aigua de pluja de manera professional. Tot és possible, utilització al jardí oa la casa, trànsit de vianants, trànsit de vehicles o camions!

1.546
Clients que confien en nosaltres
243.070
Visites al nostre lloc web
3.572
Articles venuts
1
Només l'1% de les incidències en els nostres enviaments

GAUDEIX, VIU, I APROFITA ELS RECURSOS QUE ENS  PROPORCIONA LA NATURA

Aguadelluvia.es t'ofereix una gran varietat de productes que et permeten reutilitzar els recursos naturals. Amb els nostres dipòsits pots recuperar l'aigua de pluja neta i reutilitzar-la en la teva llar estalviant fins a un 50% de consum aigua.

Disposem d'una gran selecció de dipòsits per recuperar l'aigua de pluja (Decoratius, Exteriors, Soterrats) de diferents formes, colors, mides i accessoris. Amb els nostres dipòsits i filtres pluvials la recuperació de la aigua de la pluja és fàcil i còmoda.

A més disposem de nous productes: Campanes i Túnels de cultiu, Fosses sèptiques i Fosses amb filtre biològic, Separadors de greixos, i les Compostadores que et permeten gestionar els residus i convertir-los en adob per a les plantes.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies